Menighedspleje | www.jersie-skensved.dk

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Menighedspleje

Menighedspleje og kirke

I menighedsplejen plejer vi menigheden. Det vil sige at vi først og fremmest tager os af dem, som har brug for hjælp. Og det er jo kirkens fornemste opgave at hjælpe og støtte og bringe trøst, hvor der er brug for det. At etablerer støttende fællesskaber og i det hele taget at støtte menighedens medlemmer.

En af vore vigtigste opgaver er at uddele julehjælp til de familier, der ikke har råd til at fejre jul for deres børn. Vi har en del penge, som vi samler ind i kirken i løbet af året, og desuden får vi et lille overskud på vores anden store aktivitet: FredagsTræf. Her  mødes vi den sidste fredag i hver måned, spiser sammen, hygger os og synger og deler vores liv med andre i menigheden.

Et par gange om året mødes vi og tager på tur med en gruppe fra sognet, der har af forskellige grunde ikke har haft det let i livet, og som kræver lidt ekstra omsorg for at kunne klare hverdagen. De har ikke meget at gøre godt med i dagligdagen og har brug for at komme lidt væk og se nogle andre horisonter ind i mellem. 

Hvis du har kræfter til at lave noget frivilligt arbejde som er så taknemmeligt og dejligt, ja så må du meget gerne henvende dig også med gode ideer. Menighedsplejen handler ikke kun om at vedligeholde eksisterende arbejder, men om hele tiden at have blik for nye steder, hvor man kan hjælpe.