Ny praktikant | www.jersie-skensved.dk

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Ny praktikant

Dato
Mandag d. 22. februar 2021 (hele dagen) til søndag d. 28. februar 2021 (hele dagen)
Medvirkende
Her er Sarah, som i de næste tre uger skal være i praktik som præst hos os. Læs med her for en kort præsentation

Her er Sarah, som i de næste tre uger skal være i praktik som præst hos os.

Hun blev færdig som teologisk kandidat fra Københavns Universitet i 2019 og er nu startet på Folkekirkens pastoralseminarium med henblik på at blive præst i Folkekirken. Som et led i uddannelsen skal hun ud i praktik som præst.

Sarah har skrevet følgende til os: "Jeg er rigtig glad for at komme ud til jeres menighed, og jeg glæder mig meget til at se og lære en masse og lære så mange at kende som muligt i disse corona-tider.

Jeg skal være her indtil midten af marts. Derefter er det tilbage til skolebænken, og så kommer jeg tilbage i praktikken til maj, hvor der forhåbentligt er mere corona-åbent end her om vinteren, men vi får se.

Jeg har glædet mig meget til at komme i praktik og selv få syn for sagen, for jeg har nemlig drømt om at blive præst i mange år. Siden jeg var 20 år gammel, helt præcist. I dag er jeg 30, så det er alligevel nogle år. Det var kort sagt ud fra ønsket om at kunne være der for mine medmennesker, og selvom jeg ikke kommer fra et hjem, hvor vi gik så forfærdelig meget i kirke, så var det alligevel præst, og ikke psykolog, som jeg kom i tanke om dengang. Og teologi viste sig at være et meget spændende studie, så det var jo godt. Nu står jeg så på tærsklen til min drøm og det er både stort og ærefrygtindgydende. Jeg glæder mig til at komme ud og komme i gang!"

Vi glæder os til at have dig i praktik, Sarah.

Velkommen ombord