×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 20. april 2020 (hele dagen) til onsdag d. 27. maj 2020 (hele dagen)

I Jersie Kirke indfører vi nu digital konfirmandtilmelding. Det eneste, du skal gøre for at skrive dit barn op til konfirmation, er at gå ind via dette link: 
https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding og udfylde tilmeldingen. Har far og mor delt forældremyndighed, skal begge underskrive digitalt med Nem-ID. 

Når barnet er tilmeldt, vil I modtage en bekræftelse fra Jersie Kirke. Ved samme lejlighed vil I også blive bedt om at vælge blandt de mulige konfirmationsdatoer.

Det sogn, I hører til, afgør, hvilken kirke barnet skal konfirmeres i. Jersie Kirke konfirmerer elever fra Uglegårdsskolen, Jersie Privatskole og Sydkystens Privatskole.

Læs mere om konfirmation i Jersie Kirke på 
https://jersiesogn.kw01.net/page/463/konfirmation 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder, Birgith L. Larsen, på telefon 21 28 22 03. 

Medvirkende
I Jersie Kirke indfører vi nu digital konfirmandtilmelding. Det eneste, du skal gøre for at skrive dit barn op til konfirmation, er at gå ind via dette link: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding