Minikonfirmand | www.jersie-skensved.dk
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Minikonfirmand

03
DEC

Dato Tirsdag d. 3. december 2019, Kl. 14:30 til kl. 16:00

Hvorfor fejrer vi Jul og Påske? 

Har du barn i 3. A, B eller C på Uglegårdsskolen, der er interesseret i at lære mere om kristendommen, høre fortællinger fra biblen, og som gerne stiller mere eksistentielle spørgsmål? Så er minikonfirmand måske lige sagen. 

OBS: 3. D og E på Uglegårdsskolen kan gå til minikonfirmand i Solrød Strandkirke efter nytår.

’Det handler om, at børnene får et bedre kendskab til kirken og kristendommen. Vi fortæller historier og giver plads til leg, musik og kreative aktiviteter f.eks. drama, dukketeater og tegning. Alt sammen med det formål at øge børnenes kendskab til kirken og det, der ligger omkring’, siger Birgith L. Larsen, der som kirke- og kulturmedarbejder i Jersie Kirke står for nogle af minikonfirmand-holdene. 

For drenge og piger i alderen 9-10 år Undervisningen er tilpasset de 9-10-årige, og på holdene bliver børnene mødt der, hvor de er, og hvad de er i humør til. Det skal være sjovt, rart og hyggeligt at gå til minikonfirmand.  Tid og sted Minikonfirmand foregår på tirsdage efter skoletid – kl. 14.30-16 – så børnene får altid lidt at spise og drikke. Første gang er den 22. oktober og sidste gang den 10. december i Jersie Sognehus, Birkevænget 40, Solrød Strand.

Ophavsret: