Fredagstræf med middag og filmen 'Hvidstensgruppen 2' | www.jersie-skensved.dk

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fredagstræf med middag og filmen 'Hvidstensgruppen 2'

Dato
Fredag d. 29. september 2023, Kl. 16:45 til kl. 20:30
Sted
Jersie Sognehus, Birkevænget 40, 2680 Solrød Strand
Medvirkende
Til dette fredagstræf starter vi som sædvanlig med en kort andagt og nyder en to-retters hjemmelavet middag. Derefter drikker vi kaffe og ser filmen 'Hvidstensgruppen 2' sammen

Til dette fredagstræf starter vi som sædvanlig med en kort andagt og nyder en to-retters hjemmelavet middag. Derefter drikker vi kaffe og ser filmen 'Hvidstensgruppen 2' sammen.  

Det er efterfølgeren til Hvidstensgruppen 1, der var en kæmpe biografsucces og solgte mere end 750.000 billetter. I efterfølgeren fortsætter historien om familie Fiils skæbne under besættelsen. Filmen er en gribende dramatisk fortælling om en dansk families ubærlige tab og totale splittelse, men først og fremmest om den tro og det håb, der på mirakuløs vis giver dem den overmenneskelige styrke til ikke at give op. En hjerteskærende og sandfærdig skildring af kvinder, som bliver fanget i krigens gru, men aldrig holder op med at håbe.

Instruktøren bag filmen er Anne-Grethe Bjarup Riis, der sammen med producer Regner Grasten også stod i spidsen for den første film Hvidstengruppen (2012). 

Fredagstræf koster 75 kr. pr. person. Billet reserveres på tlf. 56 14 22 88 eller købes i Solrød Strandkirke.