Fredagstræf / Foredrag med Leif Stubkær om Ecuador | www.jersie-skensved.dk

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fredagstræf / Foredrag med Leif Stubkær om Ecuador

Dato
Fredag d. 30. juni 2023, Kl. 16:45 til kl. 20:30
Sted
Jersie Sognehus, Birkevænget 40, 2680 Solrød Strand
Medvirkende
Fredagstræf med middag og foredrag om Ecuador. Det er historien om et land, der rummer en umådelig variation af landskaber, plante- og dyreliv og kulturer. Fra Amazonas' vilde jungle i lavlandet til nogle af Sydamerikas højeste bjerge. Husk tilmelding

Dette fredagstræf er som sædvanlig med en kort andagt, to-retters middag, kaffe og så særskilt i dag et foredrag om Ecuador – et land i det nordvestlige Sydamerika. Ecuador fik sit navn, fordi ækvator går lige igennem landet. Her kan du komme med foredragsholder Leif Stubkær med på hans tur til Ecuador. Han vil fortælle historien om et land, der rummer en umådelig variation af landskaber, plante- og dyreliv og kulturer. Fra Amazonas' vilde jungle i lavlandet til nogle af Sydamerikas højeste bjerge – flere er aktive vulkaner. 

Landet rummer en kaleidoskopisk sammensætning af europæiske og indianske gener og kulturer, som er særdeles mangfoldige og spændende.

Glæd dig til et foredrag, hvor du med fotos og højkvalitets video vil få et nærværende og mindeværdigt indtryk af dette farverige land.

Leif Stubkær er professionel fotograf, film- og videoproducent og har produceret adskillige dokumentar- og naturprogrammer til bl.a. Danmarks Radio og TV2.

I sejlbåden Feen har jeg sejlet 50.000 sømil på de syv have og har i øvrigt rejst over det meste af verden. I dag er Leif Stubkær en erfaren og værdsat foredragsholder.

Husk tilmelding til fredagstræf. Prisen er 75 kr., og billet reserveres på tlf. 56 14 22 88 eller købes i Solrød Strandkirke.