Fredagstræf – middag og foredraget: 'Lys i mørket – mit liv som blind' | www.jersie-skensved.dk

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fredagstræf – middag og foredraget: 'Lys i mørket – mit liv som blind'

Dato
Fredag d. 31. marts 2023 (hele dagen)
Sted
Jersie Sognehus, Birkevænget 40, 2680 Solrød Strand
Medvirkende
Sognepræst Eva Melhof fortæller levende og humoristisk om modgangen i livet - bl.a. om livet som blind
Pris
75

Foredraget "Lys i mørket - mit liv som blind" er ved sognepræst Eva Melhof fra Snesere på Sydsjælland. Hun fortæller humoristisk og optimistisk om, hvordan hun i januar 2003  mistede synet og siden har levet som helt blind. 

Næsten alle sanseindtryk stammer fra synet, så det er en voldsom ændring af et menneskes tilværelse, når øjnene ikke længere kan bruges.

Eva Melhof vil fortælle om tiden, før synet endegyldigt forsvandt, og om hvordan hun skulle lære at leve som blind. Ud over at være blind er Eva også benamputeret efter en togulykke i december 2004.

Eva Melhof vil også give os et indblik i, hvordan hun klarer arbejdet som præst. Overskriften på foredraget er, hvordan man bevarer håbet og troen trods megen modgang. 

Foredraget er en humoristisk og levende fortælling. Et vidnesbyrd om at livet kan leves med håb og glæde - også selv om mørke skyer har dækket himlen over et menneskes tilværelse.

Inden foredraget er der andagt og to-retters middag. Middag og foredrag koster 75 kr., og billet købes på tlf. 56 14 22 88, i Jersie Sognehus eller i Solrød Strandkirke.