Udgivet ons d. 27. feb 2019, kl. 13:27


Der bliver gjort noget ved musikken i Jersie-Kr. Skensved sogne. Også for de mindste. Kirke- og musikmedarbejder Birgith Lystlund Larsen starter derfor nye hold både i babysalmesang og tumlingesang.

Babysalmesang begynder tirsdag den 15. januar kl. 11.00, mens tumlingesang begynder torsdag den 17. januar kl. 16.15. Begge hold forløber over otte gange og holder til i Jersie Sognehus lige ved Jersie Station. Babysalmesang er for babyer på 2-12 måneder, mens tumlingesang er for børn på 1-3 år.

»Sang og musik har en enorm betydning for det menneskelige sind. Også meget små børn har en fornemmelse for musik. Først og fremmest fornemmer de, når far eller mor synger for dem. Sangen stimulerer barnet, og skaber kontakt og glæde. I det hele taget stimulerer musik og sang vore forhold til hinanden og til verden og i sidste instans til Gud. Derfor giver det stor mening at synge og danse salmer med sit helt lille barn,« siger Birgith Lystlund Larsen.

Tumlingesang er for de lidt større børn, og det er ikke en forudsætning, at man tidligere har gået til babysalmesang.

»Til tumlingesang vil vi lære en masse nye sange og remser, lave fagter til kendte sange som Hjulene på bussenJeg gik mig over sø og land osv. Som til babysalmesang skal vi også lave danse og lege til I østen stiger solen op og Du, som har tændt millioner af stjerner,« siger Birgith Lystlund Larsen og fortsætter:

»Kort sagt vil vi være sammen i 45 minutter, hvor vi får varmen, får sunget, grinet, ligget og kigget på stjerner og meget andet. Samtidig med at vi har det sjovt og hyggeligt sammen, bliver børnenes motorik stimuleret og I vil lære sange, I kan synge videre på derhjemme.«

Tilmelding til babysalmesang

Tilmelding til tumlingesang


Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Birgith Lystlund Larsen

Kategorier Ukategoriseret