Udgivet fre d. 28. sep 2018, kl. 14:13

»Der sker mange spændende ting i Jersie Sogn. Derfor kan jeg kun opfordre til, at man stiller op til menighedsrådet.« Sådan siger menighedsrådsformand Peter Klokker efter den første runde med suppleringsvalg i sognet. Det skete onsdag den 26. september, hvor menighedsrådet havde indkaldt til orienterings- og opstillingsmøde.

Inden på tirsdag, den 2. oktober
, skal der vælges i alt fire nye medlemmer og fire suppleanter, og på mødet meldte de tre første sig.

 »Jeg havde håbet, at vi kunne have valgt alle otte på mødet. Men nu er vi godt på vej, og vi skal nok finde de sidste,« siger Peter Klokker.

Suppleringsvalget er blevet nødvendigt, fordi for mange af dem, der blev valgt ved valget for to år siden, er trådt ud.

 »De fleste er gået ud på grund af deres civile arbejde, mens andre ikke længere havde tiden til at sidde i et menighedsråd. Sådan går det jo ofte, når arbejdslivet møder det frivillige, så det er der ingen dramatik i,« siger Peter Klokker.

Det er Naima Simring enig i. Hun er medlem af menighedsrådet og formand for valgbestyrelsen, og hun håber, at interesserede nu vil melde sig på banen.

»Det er spændende at sidde i et menighedsråd, der både har et ansvar for kirkens ansatte og et stort budget. Hvis man vil, har man virkelig mulighed for at få indflydelse på det lokale kirkeliv,« siger Naima Simring og fortsætter:

»Jeg kan kun opfordre til, at stiller op. Og har man ikke selv tiden og lysten, kan man prikke en nabo eller god ven på skulderen. For det er vigtigt, at vi igen kan få fuldtalligt menighedsråd i Jersie.«

 

Har du lyst til at være med i menighedsrådet, så kontakt
Peter Klokker, tlf. 2120 9060
Naima Simring, tlf. 2037 0307

 
Tekst og foto Bo Nygaard Larsen

Kategorier Ukategoriseret